top of page
617.png

Код: 617
118 мл
ПЦП: 47.53 лв.

Aloe Sunscreen

Алое сънскрийн

Насладете се на летните дни на плажа, без да позволявате на слънчевите лъчи да увреждат кожата ви. Независимо дали подготвяте сърфа си, или отивате на разходка в парка, Алое сънскрийн ще предпази цялото ви семейство.

 

С новия слънцезащитен алое лосион можете да отидете навсякъде, където слънцето грее, благодарение на широкоспектърната защита с фактор 30, която предпазва кожата ви от ултравиолетовите лъчи тип А и тип В. UVA представляват 95% от лъчението, стигащо до Земята. Те проникват дълбоко в кожата и играят сериозна роля за стареенето и образуването на бръчки.

UVB лъчите имат по-разрушително действие върху външните слоеве на кожата и причиняват зачервяване и изгаряне. Ефектът им е още по-вреден, когато е подсилен от висока надморска височина, отразяващи повърхности, сняг и лед, които в някои случаи могат и да удвоят действието им.

Алое сънскрийн съдържа авангардна комбинация, включваща натурален цинков оксид без наночастици и с напредничава покривна технология. Нанася се с лекота, предлага отлична слънцезащита и не оставя мазно или лепкаво усещане.

Но не само прогресивната технология за предпазване от слънцето превръща Алое сънскрийн в незаменим продукт – чистото алое вера от собствените ни плантации подхранва кожата, запазва влагата в нея и я успокоява. Използваме само най-висококачествения гел от вътрешността на листата за облекчаване и закрила на вашата кожа. Допълнително подсилихме защитата с витамин Е, който се бори с вредите, нанасяни от свободните радикали, омекотява и прониква дълбоко за интензивно овлажняване.

Алое сънскрийн е водоустойчив 80 минути. Възползвайте се от пълния защитен ефект, като нанасяте обилно и редовно, когато сте на слънце. Поели към висок планински връх или просто наслаждаващи се на отморяващ излет на открито, бъдете спокойни, че цялото ви семейство може да се радва на слънцето, защитено от Алое сънскрийн.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Нанесете лосиона обилно 15-30 мин. преди показване на слънце. Средно количество за нанасяне по цялото тяло на възрастен = 6 чаени лъжички (около 36 g). Нанасянето на по-малко количество сериозно намалява нивото на защита. Нанасяйте повторно след дълъг престой във вода, обилно потене и избърсване с кърпа.

 

Ето няколко правила за намаляване до минимум на вредите от слънцето:

 • Запомнете – няма безопасен или здравословен тен. (Получаването на тен показва, че кожата вече е увредена и се опитва да се защити.)

 • Предприемайте разумни предпазни мерки, за да избегнете слънчеви изгаряния, особено при децата.

 • Ограничете излагането на слънчева радиация, когато не сте защитени, особено през четирите часа около пладне.

 • Стойте на сянка винаги когато можете, но не забравяйте, че слънчеви изгаряния са възможни дори при частична сянка.

 • Запомнете, че слънчеви изгаряния могат да се получат докато плувате и те са по-чести, когато има високо ниво на отразена ултравиолетова радиация, например от сняг или пясък.

 • Носете подходяща шапка с широка периферия, за да намалите контакта със слънцето на лицето, главата и врата.

 • Покрийте изложената на слънце кожа, например с риза с дълги ръкави.

 • Слънчевите очила трябва да изключват както директен, така и периферен контакт на очите със слънчевите лъчи.

 • Използвайте непропускащи слънчевите лъчи препарати и такива с висок защитен фактор (30) за изложената на слънце кожа. Нанасяйте ги обилно и редовно.

 • Запомнете, че някои лекарства и козметични препарати могат да увеличат чувствителността ви към слънцето.

 

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

 • SPF 30 защита от UVA и UVB лъчи.

 • Отлично предпазване с натурален цинков оксид.

 • Успокоява, овлажнява и защитава.

 • 80 минути водоустойчивост.

bottom of page