top of page
MPD-2X_big.png

Код: 307
946 мл
ПЦП: 50,35 лв.

Forever Aloe MPD 2X Ultra

Алое MPD 2X ултра

Всеки ден купуваме най-различни препарати за почистване на какво ли не. Няма ли да е по-приятно да използваме един многофункционален препарат за пране, за миене на съдове, на пода и дори за банята?

 

Алое препаратът на Форевър ви дава именно това – високоефективно и много икономично почистване.

Той е идеален за пране (на всички видове дрехи), чудесен почистващ препарат в домакинството, за подове, бани, плочки и килими, перфектен и в измиването на съдове на ръка. Тази безвредна, концентрирана, гъста течност се справя отлично с премахване на замърсявания, с почистване на мазни и всякакви други петна, без да наранява и драска повърхностите. Със своята многофункционалност алое препаратът на Форевър замества многобройни продукти на пазара с подобно предназначение и спестява значителни средства на потребителя.

Освен това не вреди на околната среда. За разлика от други почистващи препарати, анионните и не-йонните повърхностноактивни вещества при него са биоразградими. Това означава, че се разграждат от естествени процеси, като по този начин намаляват екологичните проблеми във водните басейни. Същевременно многофункционалният препарат на Форевър съдържа нежно алое, което успокоява кожата на ръцете и омекотява дрехите ви.

С този революционен почистващ препарат можете да се снабдите единствено от Форевър Ливинг Продъктс.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

За пране на нормално количество дрехи (3,5 кг)


 

 

 

 

 

За по-малки количества пране (2,5 кг) горепосочените количества могат да се намалят с 20%, като закръглите до най-близкото цяло число. За по-големи количества (4,5 кг) увеличете количествата с 20% и закръглете до най-близкото цяло число. За отстраняване на петна нанесете директно на мястото малко количество от препарата, добавете вода и накиснете дрехата преди изпиране. Винаги тествайте дали цвета на дрехата е устойчив върху вътрешен шев.

Многофункционално почистване: разредете около 30 мл от препарата в 5 литра вода за почистване на домакински уреди, подове, бани, фаянс, килими, мокети и автомобили (отвътре и отвън).

За домакинско почистване: нежен към кожата на ръцете, само няколко капки на гъба или кърпа измиват идеално вашите съдове и почистват петна по килими, мокети и много други. (Не се препоръчва за употреба в автоматични миялни машини).

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Многофункционален концентриран препарат за почистване.

  • Не съдържа фосфор.

  • Екологични съставки – анионните и не-йонните повърхностноактивни вещества са биоразградими.

  • Нежна за ръцете и дрехите формула.

tablica.jpg
bottom of page