top of page

Forever Lycium Plus

Форевър лициум плюс

1440611915441ForeverLyciumPlus-«_Isolate

От хиляди години азиатските народи използват плода на Lycium barbarum и женското биле, за да поддържат доброто си здраве.

 

Форевър лициум плюс е хранителна добавка – източник на антиоксиданти, биофлавоноиди и други полезни фитонутриенти.

 

Плодът на лициума, по-известен като годжи бери, е родом от Китай, където се използва от векове. Богат на аминокиселини и витамини, лициумът е известен като „ин“ тоник. Доказано е, че подобрява зрението, придава цвят на лицето, подхранва черния дроб и бъбреците и има общоподсилващи и противосъстаряващи свойства.

 

Счита се, че женското биле, наричано още сладък корен, е най-широко използваната билка в китайската медицина. Тя съдържа над 150 химически съединения с благотворно влияние при възпаления, треска, рани, язви, болки в гърлото и кашлица. Въпреки че нерядко се използва самостоятелно, значително по-често се употребява като допълваща билка в множество рецепти, а главната й функция е да засилва действието на другите билки. Отличен спътник е и на лициума.

 

Флавоноидният извлек от женско биле представлява концентрирана форма на биофлавоноиди. Произвежда се по патентован процес, отстраняващ по-голямата част от глициризина – много сладък компонент на женското биле с нежелателни странични ефекти. Според съвременните проучвания биофлавоноидите на сладкия корен са сред най-силните антиоксиданти.

 

СЪСТАВКИ

Екстракт от лициум (Lycium barbarum), на прах (плод) - 300 мг, екстракт от женско биле (Glycyrrhiza glabra), на прах (корен) - 37,5 мг, емулгатор (микрокристална целулоза), сгъстител (целулоза), пълнител (кроскармелозен натрий), антислепващи агенти (стеаринова киселина, силициев диоксид), стабилизатор (магнезиев стеарат), глазиращи агенти (декстрин, декстроза, средноверижни триглицериди, натриев цитрат).

 

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

По една таблетка три пъти на ден.

 

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Добър източник на фитонутриенти.

  • Силен антиоксидант.

  • Мощен тоник.

Код: 072
100 таблетки 
ПЦП: 75.58 лв.

Описаните тук продукти за вътрешна употреба съдържат витамини и минерали, които допринасят за поддържане на общо здраве, като спомагат за компенсиране на дефицити от хранителни вещества в организма. Те са хранителни добавки, не са заместител на разнообразното хранене и не са предназначени за превенция, диагностициране, облекчаване или лекуване на конкретна болест или клас от заболявания. Консултирайте се с личния си лекар, ако страдате от някакво заболяване.

bottom of page