Marine-Mask_big.png

Код: 234
113 г
ПЦП: 46,73 лв.

Forever Marine Mask

Морска маска за лице

Маската за лице с алое и морски екстракти е създадена специално за стягане, хидратиране и възстановяване на кожата. Резултатите от употребата ѝ ще ви удивят. Невероятното стягащо действие на маската допринася за намаляване на бръчиците по кожата. Тя същевременно абсорбира излишните мазнини и подпомага възстановяването на кожата, като я изчиства от мъртви клетки.

 

Само един поглед към съставките ще ви убеди, че продуктът съдържа цяла съкровищница от подхранващи кожата агенти. Нашият стабилизиран гел от алое вера е най-ефикасният природен овлажнител. Морските водорасли са богати на минерални соли, микроелементи, витамини и полизахариди, които са жизненоважни за здравата сияйна кожа. Благодарение на екстрактите от синьо-зелени микроводорасли и кафяви морски водорасли маската възстановява баланса, жизнеността и минералния състав на кожата.

Продуктът е подходящ за защита на всички типове кожа от замърсяванията в околната среда. Идеален е за кожа, която проявява признаци на остаряване (дехидратация, отпускане, бръчици и липса на блясък) и има нужда от нова енергия.

Маската с морски екстракти е лесна за употреба, защото не е необходимо да я приготвяте вкъщи. Директно я нанесете върху старателно почистените си лице и шия. Оставете я да действа 15-20 мин. Изплакнете с топла вода и подсушете с мека кърпа, за да се насладите на сияйна и свежа кожа. За оптимални резултати използвайте маската поне два пъти седмично. За да дадете най-доброто на кожата си, след всяка маска с алое и морски екстракти поглезете лицето си с няколко капки Алфа-E фактор, както и R3 фактор за гладка и нежна кожа.

Лицето ви ще се влюби в изключителните резултати и качеството на естествените съставки на маската с алое и морски екстракти!

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Старателно почистете лицето си. Обилно нанесете маската по цялото лице с движения към челото и ушите, като избягвате областта около очите. Оставете я да действа 15-20 мин. Изплакнете с топла вода и подсушете с мека кърпа. Използвайте маската два пъти седмично за оптимални резултати.

 

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Стяга, овлажнява и възстановява кожата

  • Намалява появата на бръчици

  • Абсорбира излишните мазнини и замърсявания

  • Придава сияен вид на кожата