Код: 522
296 мл
ПЦП: 38,93 лв.

Aloe-Jojoba Conditioning Rinse

Балсам за коса от алое и жожоба

С научния напредък се подобряват и нашите формули. Освежихме досегашния състав на балсама за коса, за да допълва синергично усъвършенствания ни шампоан от алое и жожоба. Подсилен с витамини В комплекс, масла от макадамия и жожоба, както и нашето етерично масло от лавандула, за да придава допълнителен блясък на косъма, да овлажнява кожата на главата и да прави косата по-лесна за разресване и оформяне.

 

От векове жожобата е тачена заради хидратиращия си ефект, а към нея добавихме и масло от макадамия, което отлично успокоява, омекотява и допълнително овлажнява, защото е дори по-богато на ненаситени мазнини и от зехтина.

Включва също нашето безценно българско лавандулово масло, което цялостно подобрява състоянието на косата и подсилва блясъка й.

Формулата на балсама се допълва от маслото от слънчогледови семки заради високите му нива на линолова киселина, подпомагаща естествената защитна бариера на кожата и съдействаща за хидратирането на скалпа.

Усъвършенстваният алое-жожоба балсам се грижи не само за кожата на главата. Неговата рН-балансирана формула покрива и целия косъм, за да намали появата на цъфнали връхчета. Омекотява косата, прави я по-лъскава и лесна за разресване и оформяне, като същевременно е достатъчно лек и може да се използва дори без изплакване.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

След като сте измили косата с шампоана от алое и жожоба, нанесете балсама и го втрийте с масажиращи движения. Оставете да действа 2-3 минути. Изплакнете обилно с вода и изсушете.

 

Ако го използвате без изплакване, нанесете малко количество върху мократа коса от връхчетата към корените. Изсушете.

 

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Омекотява и придава блясък.

  • Лека формула.

  • С балансирано рН.

  • Съдържа четири масла – от жожоба, макадамия, слънчоглед и лавандула.

© 2023 by Powerhouse Fitness. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now