top of page

                                                                                                              Предпочитам да печеля по 1% от усилията на 100 души,
                                                                                                              вместо 100% от усилията на един човек.

                                                                                                                                                             Джон Пол Гети

Искате ли да имате повече свободно време?

Искате ли сам да сте си началник и да управлявате собствената си съдба?

Искате ли да печелите по още €250, €500, €1000 и дори повече на месец?

 

Свободата да избираме сами как да си изкарваме прехраната никога не е била така достъпна. Безперспективните професии се заменят от предприемачеството и свободата сам да избираш собствената си съдба. Все повече хора се ориентират към бизнес от собствения си дом с Форевър Ливинг Продъктс.

Вече четири десетилетия хора като вас си изкарват прехраната, работейки на половин или пълен работен ден с Форевър Ливинг Продъктс.

Нашите продукти за здраве и красота с доказани качества са уникални, полезни и се харесват на клиентите ни. Предлагаме ви сами да сте си началници и да работите в уюта на собствения си дом, да представяте тези изключителни продукти и да печелите комисионни по-големи, отколкото ако работите за друг работодател.

При традиционните продажби продуктът минава от производителя през поредица дистрибутори, търговци на едро и дребно, преди да стигне до потребителя. Всеки от тези посредници взима своя дял от печалбата. Всъщност до 75% от цената, която плащате за дадена стока е предназначена за посредници, реклама, транспорт и други непроизводствени разходи.

MLMvsTradMark2020s.jpg

Представете си, че вие получавате половината от тази надценка за всичко, което купувате и продавате. С Форевър Ливинг Продъктс имате тази възможност. Всъщност нашият маркетингов план ви предлага десет различни начина да печелите пари. Независимо от това дали искате да правите кариера или просто да имате допълнителни доходи, щедрият маркетингов план на Форевър ще ви възнагради подобаващо. Той не е никак сложен, дава възможност за създаване на собствен бизнес с минимални финансови инвестиции и за развиването му до почти всяко ниво на доходи, което пожелаете.

Маркетинговият план на Форевър Ливинг се основава на принципите на честността, усилията и работата в екип. Ето защо, други названия на маркетинговия план на Форевър са мрежов или екипен маркетинг. С маркетинговия план на Форевър не печелите само от личните си усилия, а от усилията на целия си екип. Вие и членовете на вашия екип печелите от продажбата на отличните ни продукти за здраве и красота на свои клиенти чрез личен контакт, продуктови демонстрации пред малки групи и чрез интернет

Heading 2-international business degree universities
-world best aloe vera gel
-health and beauty gift sets
-fresh aloe vera of america
-everyone products

bottom of page