top of page

Тези специално подбрани и съчетани продукти ще ви запознаят с най-доброто, което Форевър Ливинг предлага.

Start Your Personal Use Pack

Пакет „Стартирай пътешествието си“

Ако сте заинтригувани от възможностите за изграждане на собствен Форевър бизнес, този пакет е идеалният начин да започнете. Предлага достъпна и бърза възможност за издигане до ниво Асистент Супервайзор и за бъдещи покупки по цени на едро с 30% отстъпка. Освен това е прекрасен начин лично да опитате най-популярните продукти и да започнете да ги предлагате на потенциалните си клиенти.

Start Your Journey 
Pack

Пакет „Погрижи се за себе си“

Ако искате най-напред да опитате лично продуктите на Форевър, този пакет е идеалният начин да започнете. Предлага най-популярните от тях, заедно с достъпна и бърза възможност за издигане до ниво Асистент Супервайзор и за бъдещи покупки по цени на едро с 30% отстъпка. Започнете още днес да изглеждате и да се чувствате по-добре с „Погрижи се за себе си“.

Start Your Journey Box_noshadow-594x601-6742e24.png
Start Your Journey Box_noshadow-594x601-6742e24.png
Touch-of-Forever_big.png

Touch of Forever

Чудесно запознаване с богатия асортимент от продукти на Форевър Ливинг. В големия пакет ще откриете 25 продукта – и за здраве, и за лични грижи, както и комплект печатни материали. Освен за лично запознаване с Форевър, можете да използвате комбинирания пакет и за да помогнете и на близките си да открият какво предлага компанията.

argi-aloe-combo_big1.png

Argi+ & Aloe Mini TriPack

ТриПак АРГИ+ и алое мини

Устремете се към фитнес целите си с идеалното съчетание от АРГИ+ и гела от алое вера на Форевър, което ще ви помогне да изглеждате и да се чувствате по-добре. Новият комбиниран пакет на Форевър включва три мини опаковки ГЕЛ ОТ АЛОЕ ВЕРА по 330 мл и три пакетчета АРГИ+.

GelTriPak_big.png

Aloe Vera Gel

TriPack

ТриПак - гел от алое вера
Троен пакет с любимия и неповторим. Напитката подпомага храносмилането и имунитета на тялото ви,  изпълва ви с жизненост.

BerryTriPak_big.png

Aloe Berry Nectar TriPak

ТриПак - алое бери нектар

Троен пакет с освежаващия и вкусен Алое бери нектар. Вкусната напитка се грижи за храносмилането, имунитета и отделителната система.

PeachesTriPak_big1.png

Forever Aloe Peaches TriPack

ТриПак - алое и праскови

Троен пакет с ароматната и вкусна напитка Алое и праскови. Алое и праскови се грижи за храносмилането, имунитета и жизнеността ви.

DrinksTriPak_big1.png

Aloe Drinks TriPack

ТриПак - алое напитки

Троен пакет с трите великолепни алое напитки на Форевър - гел от алое вера, алое бери нектар и алое и праскови. Идеален за продуктови представяния - запознайте клиентите си с различните разновидности на алое напитките, за да ги опитат и да си изберат тази, която им допада най-много.

Vital5_big.png

Vital5

Витал 5

Комплектът съчетава пет великолепни Форевър продукта – действайки заедно, те компенсират евентуални дефицити и осигуряват ключови нутриенти, необходими на тялото ви, за да изглеждате по-добре и да се чувствате по-добре.

bottom of page