top of page

Защо да купувам алое вера от Форевър Ливинг Продъктс, когато мога да си купя по-евтино от друг производител?

 

Това е резонен въпрос, но може би е по-добре да ви отговорим със следната информация: 

  • Форевър Ливинг е най-големият производител и дистрибутор на алое вера в света. Притежаваме плантации в САЩ и в Доминиканската република на места с идеален климат за отглеждане на алое. Ето защо можем да ви кажем съвсем точно как и къде расте нашето алое вера. Можем да гарантираме, че при отглеждането му не се използват никакви пестициди и хербициди.

  • Контролираме целия процес на производство и се отнасяме към алоето си с грижа и внимание – листата се берат на ръка, щателно се мият и до шест часа след откъсването им се белят отново на ръка, за да гарантираме, че в нашите продукти се влага само чистият гел от вътрешността им. Не зависим от външни доставчици.

  • След това гелът преминава през новото ни, високотехнологично оборудване, където рязко се нагрява за секунди, за да се унищожат лошите бактерии и да се съхранят свежестта и полезните хранителни вещества на алоето. След обработката гелът се пълни в стерилни меки контейнери за транспортиране, които пристигат в опаковъчните линии Тетра Пак. За създаване на различните продукти гелът от алое вера се сипва в стерилни резервоари с вместимост 75 хиляди литра, където се смесва с други съставки.

  • По време на целия процес се взимат проби и се изследват, за да сме сигурни, че формулата отговаря на всички спецификации и стриктни стандарти за качество. Щом напитките преминат тестовете, готовият продукт още веднъж се нагрява рязко за броени секунди, за да се запечатат богатите аромати и да се гарантира качеството. После преминава към пълначната машина за опаковане. При асептичното вакуумно пълнене машината сипва алое напитките в кутиите и опаковките незабавно се запечатват. Асептичният процес е най-прогресивната технология за производство и позволява на Форевър да ви поднесе силата на алоето така, както природата го е създала.

  • Към гела от алое вера не се добавят никакви изкуствени консерванти, оцветители или аромати. Тъй като през годината реколтите са много, цветът и вкусът на гела може да варират. Някои компании добавят избелващи вещества към своите продукти от алое вера, за да запазят цвета им непроменен през цялата година. Ние твърдо вярваме, че цветът на гела е ЕСТЕСТВЕН и няма нужда от подобряване..

  • На пазара се предлагат и продукти, съдържащи не само гел от алое, но и кората на листата, тъй като според производителите им предлагат повече полезни качества. Те често забравят да споменат, че за да отстранят силния разхлабващ ефект на веществата в кората на листата, трябва да филтрират гела през въглен, което неминуемо нарушава естествения баланс на полезните вещества в него. Форевър Ливинг няма нужда да рискува съдържанието на своето алое, като го подлага на подобни процедури. Понеже традиционните доказани полезни свойства на алоето се съдържат в чистия гел, а не в кората, Форевър изхвърля ненужните кори, като ги използва за естествен тор на плантациите с алое.

-international business degree universities
-world best aloe vera gel
-health and beauty gift sets
-fresh aloe vera of america
-everyone products

bottom of page