Aloe Propolis Creme

Алое прополис крем

Уникалният овлажняващ алое прополис крем е един от най-популярните в гамата на Форевър Ливинг. Той съчетава стабилизиран гел от алое вера с пчелен прополис и други компоненти, известни с доброто си въздействие върху кожата.

 

Основната съставка, разбира се, е нашият уникален стабилизиран гел от алое вера, към който добавихме пчелен прополис, за да се засилят антисептичните свойства на продукта. Прополисът представлява преработена от пчелите растителна смола, с която дезинфекцират кошерите си от вредни микроорганизми. Има ефикасни антибактериални, антивирусни и противопаразитни свойства. Полезен е за човека както приеман вътрешно, така и прилаган външно. В продукта добавихме и цвят на лайка – една от най-популярните билки в грижата за кожата. Благодатната формула завършихме с витамини А и Е, известни с естественото си успокоително действие.

Алое прополис кремът много добре овлажнява сухата кожа. Приятният му аромат и богатата консистенция го правят идеален за масаж. Употребява се при локални раздразнения като ухапвания и леки изгаряния.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Намажете обилно засегнатото място.

 

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Благотворно въздействие при кожни раздразнения.

  • Прополисът е естествен антибиотик.

  • Създава защитна бариера върху кожата.

Код: 051
113 г
ПЦП: 41,02 лв.

© 2023 by Powerhouse Fitness. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now