top of page
Alpha-E-Factor_big.png

Код: 187
30 мл
ПЦП: 75.58 лв.

Forever Alpha-E Factor

Алфа-Е фактор

Алфа-Е фактор е подсилващ кожата агент от Форевър Ливинг Продъктс – рог на изобилието от съставки, даващи нова сила на кожата. Един от продуктите с най-разнообразни приложения, той бе създаден на научна основа за оптимално успокояване и подхранване на кожата. Овлажнява отвътре, като същевременно придава гладкост и младежко излъчване на кожата.

 

Течният регенериращ антиоксидант за лице Алфа-Е фактор представлява лека, успокояваща кожата течност, подсилена с витамини А, С и Е, масло от пореч и други отлични съставки за оптимална защита от влиянието на околната среда. По същността си това е антиоксидантна течност, създадена да се бори с последиците, причинявани от свободните радикали (80% от вредите върху нашата кожа се причиняват от тях). Няма съмнение, че антиоксидантите са най-добрите „подмладители“ и Алфа-Е фактор е изключителна комбинация от съставки, които допълват външно антиоксидантното влияние на хранителната ни добавка „А-бета-кеър“. Както при повечето от нашите продукти, основа на Алфа-Е фактор е чистият стабилизиран гел от алое вера, с пълното му благодатно влияние – да овлажнява, подхранва и прониква дълбоко.

 

Разгледайте списъка с активни съставки, уникално съчетани за вас в този продукт на Форевър Ливинг Продъктс.

 

Витамин Е (токоферол ацетат)
„Витамин на кожата“, антиоксидант, който поправя щетите, нанесени от свободните радикали. Омекотява, овлажнява и разгражда тъканта на белезите.

 

Витамин А (ретинил палмитат)
Друг мощен антиоксидант, който подобрява еластичността и същевременно овлажнява и намалява лющенето. С естествените си антибиотични свойства помага в борбата срещу акнето и други често срещани кожни раздразнения.

 

Витамин С (аскорбил палмитат)
Третият агент в нашето трио от антиоксидантни витамини подобрява еластичността. Също така се бори с инфекциите и образуването на белези.

Лецитин
Отлично успокоява кожата и подобрява еластичността й.

Масло от семена на пореч
Осигурява гамалинолеова киселина (незаменима мастна киселина), която възстановява влажността и е много силна успокояваща съставка.

Бисаболол
Етерично масло със същото фармакологично влияние както множество лечебни билки, например лайката. Натурален противовъзпалителен и успокояващ кожата агент. Има лек естествен цитрусов аромат. Подходящ е дори за най-чувствителната кожа.

Каприл/каприн триглицерид
Леко, натурално успокояващо съединение, извлечено от кокосово масло, което овлажнява без да оставя некомфортното усещане за грубо омазняване, присъщо на много масла.

 

Масло от соя
Нежен овлажнител с антиоксидантни свойства, който допълва състава на крайния продукт.

Всички тези изключителни натурални съставки са съчетани с най-чистите и най-добри овлажнители (привличат водата и задържат влагата вътре в кожата) и емулгатори (позволяват комбиниране на две течности, като например вода и масло).

 

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

Течният регенериращ антиоксидант за лице Алфа-Е фактор се предлага в малки стъклени шишенца с капкомер. Нанесете няколко капки върху лицето и шията. След това ги втрийте нежно с върха на пръстите. За най-добър резултат изпълнете пълната програма „Цвете на младостта“ и след нея нанесете Алфа-Е фактор и крем за зоната около очите, последвани от R3 фактор и възстановяващ нощен крем за лице или стягащ лосион за лице.

 

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Превъзходна комбинация от мощни антиоксиданти.

  • Подобрява еластичността на кожата.

  • Нормализира и балансира сухата кожа.

  • Подходящ и за най-чувствителната кожа.

  • Намалява лющенето.

bottom of page