top of page
fit15.jpg

FOUNDATION. INSPIRATION. TRANSFORMATION.

Пътят към по-здравословен живот не е лесен,
но така е с почти всичко, което наистина си струва.


Затова създадохме Форевър Ф.И.Т.

Съставена от три ефикасни пакета – Клийн 9, F15 и Витал 5.
Форевър Ф.И.Т. ви дава всичко необходимо, за да изглеждате
и да се чувствате по-добре.

fit.png
F15-Box.jpg
F15-logo.png

ПРОГРАМА ЗА КОНТРОЛ НА ТЕГЛОТО

  НАЧИНАЕЩИ

Ако сте новаци във фитнеса и храненето, можете да започнете с първа и втора част на F15 за начинаещи. Овладейте основите на фитнеса с упражнения, използващи тежестта на тялото, базови движения и ключови кардио тренировки. Поставете основа с лесни указания за хранене и добавки, здравословни рецепти, продукти за контрол на теглото и важни съвети за начина ви на живот. Като например защо са полезни протеините и как да си приготвите по-добра закуска.

Код: 528 (ванилия)
Код: 529 (шоколад)
ПЦП: 337.32 лв.
Б.т. : 0,586

СРЕДНО НАПРЕДНАЛИ

Вече водите умерено активен живот и търсите начин да ускорите темпото? Изберете първа и втора част на F15 за средно напреднали. Режимът включва някои от любимите ви добавки на Форевър за контрол на теглото, нови здравословни рецепти, специално създадени упражнения, интервални тренировки и Ф.И.Т. йога. Програма F15 за средно напреднали ще ви помогне да преобразите тялото си и да изградите чиста мускулна маса. Ще разберете как ще ви помогнат силовите и високоинтензивните кардио тренировки. Ще научите как да постигнете трайна промяна със съвети за устояване на ненаситния апетит и за важната роля на съня за отслабването.

 

Код: 532 (ванилия)
Код: 533 (шоколад)
ПЦП: 337.32 лв.
Б.т. : 0,586

НАПРЕДНАЛИ

За активно спортуващите, които търсят по-добра програма за постигане на целите си, са първа и втора част на F15 за напреднали. Подчертайте релефа на мускулите си с целеви упражнения и по-сериозни кардио тренировки. С ценни съвети по теми като хранене според типа тяло и правилно разпределяне на порциите.

Код: 536 (ванилия)
Код: 537 (шоколад)
ПЦП: 321,26 лв.
Б.т. : 0,586

Всеки от пакетите F15 съдържа:
Гел от алое вера
(2 опаковки х 1 литър)
Форевър лайт ултра шейк
(1 плик, 15 порции)
Форевър гарциния плюс
(90 меки капсули)
Форевър терм (30 таблетки)
Форевър фибри (15 пакетчета)

F15.jpg
bottom of page