top of page
R3-Factor_big.png

Код: 069
56.7 г
ПЦП: 75.58 лв.

R3 Factor

R3 фактор

Независимо дали искаме да го признаем или не, обществото залага много на външния вид. Помогнете на кожата си да запази своята естествена влага, да възстанови еластичността си и да си върне добрия външен вид със защитния крем за лице R3 фактор – богато съчетание на стабилизиран гел от алое вера, разтворим колаген и алфахидроксикиселини, подсилени с витамини А и Е, всеки от които е от основно значение за здравата кожа.

 

Алфахидроксикиселините са извлечени от естествени растителни източници и понякога ги наричат „плодови киселини“. Лесно е да се разбере защо: гликоловата киселина, много малка и дълбоко проникваща молекула, е извлечена от захарната тръстика, лимонената киселина – от цитрусови плодове, винената киселина е получена от грозде, а ябълчената киселина – от ябълки. Взети заедно имат ексфолииращо действие, тъй като отделят мъртвите клетки от повърхността на кожата чрез разтваряне на естествените вещества, които задържат мъртвите клетки в тъканта. Сухи и лющещи се, повърхностните клетки не могат ефективно да предотвратяват загубата на влага, а в добавка създават и бариера за овлажняващите кремове. Равномерното освобождаване на кожата от тези мъртви клетки гарантира, че в процеса на възстановяване ще останат по-свежите клетки. Тъй като са нужни 21-28 дни за едно пълно завършване на процеса на възстановяване на кожата, сходен период е нужен и за да усетите благотворното действие на защитния крем „R3 фактор“.

 

Редица производители и професионални козметици смятат, че плодовите киселини са най-важните агенти в грижата за кожата. Дори се твърди, че те помагат при кожни проблеми, вариращи от акне до свръхпигментация и белези вследствие излагане на слънчевите лъчи. Някои кремове на пазара обаче могат да причинят дразнене. Съчетанието от алфахидроксикиселини и успокояващите свойства на стабилизирания гел от алое вера в нашия продукт не допуска подобен проблем. Витамините А и Е също играят важна роля. Витамин Е е мощен антиоксидант, докато витамин А помага за поддържане на кожата здрава. Кремът за лице „R3 фактор“ е мощен съюзник борбата срещу безпощадното влияние на времето и допринася за запазване на младежкия вид на кожата.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

След като почистите, нанесете върху лицето, шията и други места по желание. За да получите най-добър резултат, употребявайте сутрин и вечер. След нанасяне, по желание можете продължите със стягащия лосион и/или грим през деня и възстановяващия нощен крем вечер.

 

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Плодовите алфахидроксикиселини допринасят за обновяване на кожата.

  • Алое вера и добавените витамини допълват благотворното действие.

bottom of page