top of page

Forever B12 Plus

Форевър Б12 Плюс

Forever B12 Plus_Silo_Final-591x601-5327deb.png

Код: 188
ПЦП: 35.50лв.

ОПИСАНИЕ

Форевър B12 плюс е отлична комбинация от основни хранителни съставки. Тя съчетава фолиева киселина с витамин В12 във формула с постепенно освобождаване на полезните съставки. Тази технология осигурява постоянен прием на активни съставки от организма, които действат по-продължително.

 

Витамин В12 е важен за много процеси в организма. Той допринася за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия, подкрепя нормалната функция на нервната система, подкрепя нормалното образуване на червени кръвни телца.

 

Идеален спътник на витамин В12 е фолиевата киселина, която също е важна за много жизнени функции. Фолатът допринася за нормалния синтез на аминокиселини и за нормалното кръвообразуване. Тя подкрепя и нормалния растеж на тъканите у майката по време на бременност.

 

Двете основни съставки на продукта - витамин В12 и фолиевата киселина допринасят за намаляването на чувството на отпадналост и умора, за нормалната функция на имунната система, както и за нормалната психична функция. Те работят в тандем, като допринасят още за нормалния метаболизъм на хомоцистеина и участват в процеса на делене на клетките.

 

Форевър В12 плюс има особено благотворно влияние при вегетарианци и е от основно значение за вегани, тъй като В12 обикновено се набавя от храни с животински произход.

 

 

СЪСТАВКИ

Витамин В12 - 500 mcg
Фолиева киселина - 400 mcg
Декстроза, регулатор на киселинността (дикалциев фосфат), витамин В12 (цианокобаламин), стабилизатори (хидроксипропил метилцелулоза, микрокристална целулоза), антислепващи агенти (стеаринова киселина, силициeв диоксид), емулгатор (магнезиев стеарат). фолиева киселина (птероилмоноглутаминова киселина).

 

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА УПОТРЕБА

По една таблетка дневно за предпочитане с вода и след хранене.

 

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Допринася за нормалния метаболизъм на хомоцистеина

  • Високо съдържание на В12 и фолиева киселина

  • Формула с постепенно освобождаване

  • Подходящ за вегани и вегетарианци

  • Без глутен

Описаните тук продукти за вътрешна употреба съдържат витамини и минерали, които допринасят за поддържане на общо здраве, като спомагат за компенсиране на дефицити от хранителни вещества в организма. Те са хранителни добавки, не са заместител на разнообразното хранене и не са предназначени за превенция, диагностициране, облекчаване или лекуване на конкретна болест или клас от заболявания. Консултирайте се с личния си лекар, ако страдате от някакво заболяване.

bottom of page