top of page
Start Your Journey Box_noshadow-594x601-6742e24.png

Код: 634C

Цена само за преференциални клиенти: 821.08 лв.

Start Your Personal Use Pack

Пакет „Погрижи са за себе си“

Първата цел на всеки, който се включи във Форевър, е да изпълни условията за пазаруване с 30% отстъпка от препоръчителните цени за клиенти и да се издигне на ниво Асистент Супервайзор. Така първоначалната отстъпка от 5% за преференциален клиент скача на 30% за Асистент Супервайзор и получавате право на допълнителен бонус СТИМУЛ, ако сте активни с 4 б.т.

 

Пакетът „Погрижи се за себе си“ ви дава чудесна възможност да станете Асистент Супервайзор и да започнете да изграждате екип от сътрудници. Купувате само 1,501 б.т. или 781,96 лв., получавате 2,000 б.т. Спестявате над 260 лв.!

Какво има в кутията?
„Погрижи се за себе си“ съдържа 
програма С9 и любимците на Форевър, които всеки може да включи в ежедневието си веднага и лично да се убеди в качествата им. Някои ще заменят задължителните за етажерката в банята – паста за зъби, дезодорант, продукти за грижа за кожата. Ще се наслаждавате на ползите от продуктите ежедневно, за да можете с въодушевление да започнете да споделяте личния си опит с близки и познати, и така да стартирате и бизнес пътешествието си с Форевър.

ПРОДУКТИ
Програма КЛИЙН 9 (Гел от алое вера (2 х 1 л), Форевър лайт ултра ванилия (375 г), Форевър гарциния плюс (54 капс.), Форевър терм (18 табл.), Форевър фибри (9 пак.), сантиметър), Алое бери нектарАлое липс (3 бр.), Форевър брайтАлое фърстАлое прополис кремАлое вера гелСух алое дезодорантАлое балсам за след бръсненеДълбоко овлажняващ алое крем „Соня“Течен алое сапунАлое-жожоба шампоанАлое-жожоба балсамАлое душ-гелАлое лосион за тяло.

 

 

 

 

ПЕЧАТНИ И МАРКЕТИНГОВИ МАТЕРИАЛИ
Молба за регистрация (5 бр.), Продуктов каталог (5 бр.), работна книга „Първи стъпки към Мениджър“, Алое брошура (5 бр.), листовка „Арги+“ (5 бр.), листовка „ФАБ“ (5 бр.), листовка „Витолайз“ (5 бр.), листовка „Форевър брайт“ (5 бр.), листовка „Форевър кидс“ (5 бр.), листовка „Глътка здраве“ (5 бр.), листовка „Активен живот с Форевър“ (5 бр.)

Виждате, че пакетът съдържа продукти, които ще ви помагат да изглеждате и да се чувствате по-добре. Те са допълнени от полезни маркетингови материали за по-подробна информация и споделяне с близки и познати.

ПРЕДИМСТВА НА ПАКЕТА

  • Плащате 1,510 б.т., а получавате 2,000 б.т.

  • Незабавно издигане до ниво Асистент Супервайзор

  • Квалификация за покупки с общо 30% отстъпка и възможност за допълнителен 5% бонус СТИМУЛ

  • Преференциалните клиенти могат да го купят по всяко време.

SYPU_2022_10.png
bottom of page