top of page
Търсене
  • Снимка на автораTodorka Zheleva

12 причини да опитате Арктическо море


Според данни на СЗО, броят на страдащите от сърдечносъдови заболявания непрекъснато се увеличава. Много тревожен факт е, че България е на първо място в Европа по проблеми със сърцето и на второ в света по смъртност, вследствие от тях.

Проф. Асен Гудев, кардиолог казва, че осем от всеки 10 инфаркта могат да бъдат предотвратени, а смъртността от сърдечни заболявания може да бъде намалена с 20%, ако се работи повече в посока информиране на населението за рисковете и за ролята на профилактиката и превенцията.


Какво може да се направи, за да подобри човек своето сърдечносъдово здраве? Списъкът е дълъг - поне 150 минути активно движение седмично, преобладаващо растителна храна, спиране на цигарите, умерена консумация на алкохол, както и приемане на храни и добавки с високо съдържание на качествени мононенаситени омега-3 мастни киселини. Затова ви препоръчваме постепенно да промените начина си на живот, а за последното може да ви помогне новата усъвършенствана формула на Арктическо море, чиито съставки допринасят за нормална функция на сърдечносъдовата система, мозъка, зрението, ставите и кожата. Но нека се върнем към сърцето и омега-3 мастните киселини ЕПА и ДХА. Това са едни от малкото съставки, за които традиционната и алтернативната медицина са на едно мнение и силно ги препоръчват за поддържане на сърдечносъдоео здарве. Световната здравна организация подкрепя същото мнение, а над 100 хиляди са научните изследвания, даказали ползите за здравето от рибата и рибеното масло.


Всички тези факти са достатъчно добра причина да добавим към всекидневния си здравословен режим уникалната формула от богато на ДХА масло от калмари, ултрачисто омега-3 рибено масло и зехтин с високо олеиново съдържание. Новото Арктическо море е резултат от усърдна работа и проучвания, за да ни предложи идеален баланс между ДХА и ЕПА. Според едно изследване от 2007г., оповестено от Американския национален дравен институт, омега-3 мастните киселини ДХА и ЕПА са ортомолекулярни нутриенти- незаменими за добро здраве и дълголетие, както витамините, минералите, микроелементите и ензимите. Комбинирайте новото Арктическо море с достатъчно движение и пълноценно хранене, за да сте здрави вие и цялото ви семейство.








27 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page